de Timmerman

Dat was zoals de naam al zegt mijn vader, Jan, een timmerman van de oude stempel, één die alles kan, twee rechter handen dus! Niet alleen met de hamer maar met alle gereedschap. Nergens draaide hij zijn hand voor om. Helaas sinds 2007 al niet meer onder ons...   Daar mee begon dus al mijn interesse voor “klussen” , zelf dingen maken. Het zit in mijn bloed!

 

de Dochter

Dat ben ik dus, al van kinds af aan aan het knutselen met vooral hout. Wat ik zie, dat kan ik maken. Al doende leert men en met de gedachte van mijn vader in mijn hoofd “wat je zelf kan moet je zelf doen” in 2009 begonnen met mijn ( toen nog) klussenbedrijf.  Dochter van de Timmerman dus. Dat heb ik een aantal jaren gedaan en dan wil je wel eens wat anders, want het brengt voor en nadelen met zich mee dat klussen, dat kan soms best zwaar zijn alleen. Ondertussen wel steeds van alles blijven maken van hout en dat op de webwinkel zetten of in de kraam op markten.

Steeds weer wat nieuws bedenken om te maken of in opdracht en het liefst gebruik ik dan ook materiaal wat anders weggegooid zou worden want daar kan je vaak best nog wat mee. Voor mezelf haal ik de voldoening uit iets moois maken, voor mezelf of voor een ander. En mijn vader? die weet dit alles jammer genoeg niet maar één ding weet ik wel. Hij zou het geweldig mooi hebben gevonden!

      HOME     WEBSHOP     OVERIGE PRODUCTEN     HET VERHAAL ERACHTER     CONTACT

   

Volg me op facebook voor alle laatste nieuwtjes en actie’s!

     Snelle levering                 Originele producten                  Handwerk

<
!--Page Postamble-->